STYRELSEN

Styrelsen


 

Jonas Karlsson, ordförande

Jonas Karlsson är 53 år och är uppvuxen och bor i Lenhovda med sin familj. Han arbetar som finanschef på Holmgrens Bil AB. Jonas har tidigare arbetat i motsvarande befattningar inom bland andra Myresjöhus, ProfilGruppen och Hydro Aluminium samt även hunnit med några år som revisor. Jonas har följt Östers IF sedan barnsben och ser fram emot nya säsonger, företrädesvis i Allsvenskan. Många härliga fotbollsminnen genom åren med höjdpunkterna i de Allsvenska gulden tillsammans med seriesegrarna i Superettan och inte minst i division 1 förra säsongen. Genom att arbeta efter föreningens verksamhetsplan ska Öster etablera sig i Allsvenskan igen. Som ordförande kommer Jonas metodiskt och målinriktat arbeta för att fortsatt utveckla verksamheten och inte minst för att etablera långsiktig finansiell stabilitet. Jonas är övertygad om att tydlighet i mål, roller och ansvar blir avgörande för att göra Öster Allsvenskt igen, såväl sportsligt som ekonomiskt.
E-postjonas.karlsson@ostersif.se

 

Johan Lindberg, ledamot

Johan är 50 år och har spelat fotboll hela sitt vuxna liv. I januari 1974 gjorde han sin första fotbollsträning i Öster och 1990 lämnade han föreningen som spelare. Johan har även representerat Växjö BK, Alvesta, Älmhult, Lenhovda IF och Räppe GOIF. Johan har även arbetat som ungdomsledare i Öster under sex år. Civilt driver Johan tillsamman med Mikael Svensson företaget Creon där de hjälper större bolag att stärka sina kunders varumärke via produkt media. Familjen består av frun Mona och barnen Andreas och Mattias. Styrelsearbetet blir en ny utmaning och där Johan hoppas kunna bidra med erfarenheter från både fotbollsplan och företagandet. Valdes in i styrelsen 2016. 
E-post: johan.lindberg@ostersif.se

 

Johan Milton, ledamot

Johan har en bakgrund som ledare och tränare för Östers IFs P03. Engagerad i Östers Ungdomsstyrelse under två år och invald i styrelsen 2016. 
E-post: johan.milton@ostersif.se

 

Sven Johannesson, ledamot

Sven är 53 år och är uppväxt på Bastövägen i Växjö. I sitt dagliga arbete jobbar Sven som skattejurist på Deloitte, över hela Småland. Svens egna fotbollsmeriter är blygsamma med division fyraspel som högst. Efter att varit ifrån stan i 15 år flyttade familjen tillbaka till Växjö 2001 och bor i en villa på Öster. Sven har under cirka tio år varit ungdomsledare i bland annat Östers IF och har haft hand om 92:orna. Sedan 2009 har Sven haft ansvar för herrsektionen och suttit med i huvudstyrelsen. Om Sven inte jobbar eller är engagerad i fotbollen, spelar han gärna golf eller reser med familjen. Svens mål med uppdraget i Östers IF är att utveckla föreningen till att bli Allsvensk på alla nivåer. Öster ska vara i topp när det gäller att ta fram egna spelare som får en bra utbildning på alla sätt samt vara det självklara alternativet i Småland när det gäller rekrytering.
E-post: sven.johannesson@ostersif.se

 

Johan Kåberg, ledamot

Johan inledde sin fotbollskarriär i IFK Gislaved i början på 70-talet – en fotbollskarriär som toppades med guldet i Bullerby Cup 1977. I början av 90-talet spelade Johan i ett hårt satsande Växjö Norra, ett Norra som leddes av den blivande legenden Nanne Bergstrand. Nanne tyckte att Johan hade mycket fotboll i sig... men fick sen sitta kvar på bänken. Och som många missförstådda fotbollsspelare sökte Johan ny klubb. Sandsbro AIK blev ny adress. Karriären tog dock inte fart, snarare hade Johan med ålderns rätt tappat fart på planen och gjorde sig bättre till rätta som programbladsredaktör och speaker vid SAIKs hemmamatcher. Just nu är Johan tränare för Växjö BKs framgångsrika pojkar 00. Östers IF har Johan följt på nära håll sedan flytten till Växjö 1989. Ett Östers IF som 1989 gick obesegrat genom serien - det är detta, det vinnande Östers IF Johan vill se på Östers nya arena i framtiden! Utöver Öster finns bara ett favoritlag - Leeds United! Till vardags arbetar Johan som rektor på ProCivitas Privata Gymnasium. Ett fantastiskt jobb där han har förmånen att få arbeta med många lovande spelare i Östers IFs A-lag och Akademilag.
E-post: johan.kaberg@ostersif.se

 

Johan Iburg, ledamot

E-post: johan.iburg@ostersif.se

 

Henrik Stridh, ledamot

Bakgrund i finansbranschen och arbetar idag med riskkapital mot små och medelstora företag, sitter även med i Öster Support AB:s styrelse. Valdes in i styrelsen 2011.
E-post: henrik.stridh@ostersif.se

 

Fredrik Gustafson, ledamot

Bakgrund som fotbollspelare i Östers IF A-lag, arbetar idag inom försäkringsbranschen. Valdes in i styrelsen 2015.
E-post: fredrik.gustafson@ostersif.se

 

Daniel De Sousa, ledamot

E-post: daniel.de.sousa@ostersif.se

VALBEREDNING

 

Ola Rydén

E-post

070-190 06 90

 

Göran Lindahl

E-post
070-972 88 00

 

Henrik Cajnerud

E-post
072-740 05 64