A-LAGET 2015

Övre raden fr v: Thomas Frisk, Fritiof Björken, Josef Elvby, Andreas Wihlborg, Göran Mårtensson, Jonathan Drott, Filip Stenmark, Mehmed Hafizovic och Anders Willstedt. Mellersta raden fr v: Anna Frisk, Freddy Söderberg, Elmin Nurkic, Alexander Henningsson, Patrik Bojent, Sulejmen Sarajlic, Rasmus Rydén, Johan Andersson, Mario Vasilj, Andreas Birgersson, Robin Strömberg och Karl-Gunnar Björklund. Nedre raden fr v: Thomas Askebrand, Isaac Shaze, Jonatan Rehnström, Philip Hausenkamph, Denis Velic, Joel Rajalakso, Emil Andersson, Karl-Johan Lindblad och Christer Andersson.

Saknas på bild: Filip Örnblom och Matteo Blomqvist-Zampi

spelare som lämnat truppen inför 2015

1. Oscar Berglund, 3. Joakim Lindner, 5. Marcus Bergholtz, 9. Vlado Zlojutro, 10. Alhaji Gero, 11 Jonas Hellgren, 12 Alexander Nadj, 23. Tibor Joza (lån Falkenbergs FF) och 31. Robertino Kljajic.

Uppflyttade spelare från U19

15. Jonatan Rehnström, 21. Filip Örnblom, 23. Philip Hausenkamph och 27. Filip Stenmark.

Spelare som anslutit till truppen inför 2015

9. Robin Strömberg, 10. Mehmed Hafizovic, 12. Sulejmen Sarajlic, 18. Jonathan Drott, Matteo Blomqvist-Zampi, 20. Joel Rajalakso, 24. Fritiof Björkén, 26. Isaac Shaze och 85. Rasmus Rydén.

Spelare som lämnat under säsongen 2015

11. Andreas Birgersson, 15. Jonatan Rehnström, 16. Emil Andersson, 19. Simon Wennerhag, och 20. Otto Eriksson.

INLÅNADE SPELARE UNDER SÄSONGEN 2015

Målvakten Malkolm Nilsson och mittbacken Marcus Johansson har lånats från Halmstads BK för matchspel via ett föreningssamarbete som möjliggör för spelare fram till året de fyller 23, att representera två klubbar utan karenstid mellan.

Ledarteamet

Thomas Askebrand