LOGE & LOUNGE

För er som vill uppleva en match på ett privat och bekvämt sätt. Detta paket är den perfekta lösningen för företag som vill bjuda in sina viktigaste kunder eller personal på en trevlig eftermiddag/kväll.

Ingenting går upp emot att få avnjuta en helkväll i sin egen loge. I logen finns 12 platser & i loungen finns 20 platsser på arenans absolut bästa läge där ni ostört kan ta hand om era kunder eller personal.                           Under dagen eller kvällen ser er egen värd eller värdinna till att ni får all den service ni behöver.

Era sittplatser är belägna direkt utanför logen med den helglasade vyn ut mot arenan. Här sitter ni bekvämt och missar inte en passning. Bättre än så här kan det inte bli!

Helårsloge

- Tillgång till er egna loge utan extra kostnad när Myresjöhus Arena har öppet
- Exponeringsvärde
- 12 företagsstolar på bästa plats
- Matchprogram
- Egen kyl fylld av kalla drycker
- Egen värd/värdinna
- Möjlighet att köpa till varmrätt och kaffe/kaka till er loge
- Medlemskap i "Öster Nätverket"

Säsongsloge

- Tillgång till konferenslokal två timmar innan matchstart hela säsongen (13 matcher/säsong)
- 12 företagsstolar på bästa plats
- Matchprogram
- Egen kyl fylld av kalla drycker
- Egen värd/värdinna
- Möjlighet att köpa till varmrätt och kaffe/kaka till er loge
- Medlemskap i "Öster Nätverket"

För mer information eller bokning så är du varmt välkommen att kontakta oss.
Peter Alexander Eldon | 070 - 402 49 29 | peter.eldon@ostersif.se