PARTNER ÖSTERS IF 2017


Att vara partner till Östers IF innebär så mycket mer än en skylt och ett säsongskort på Myresjöhus Arena. Som partner till Östers IF hjälper ni föreningen nå målet i Plan 2020; att Växjö ska ha en fotbollsklubb i Allsvenskan igen. Resan börjar nu och vi vill att alla företag ska vara med på vår väg tillbaka till eliten av svensk fotboll.

Alla partners till Östers IF är viktiga, oavsett vilken del av föreningen ni väljer att stötta. Ni kan vara partner till Elit (A-lag), till vår satsning på Akademi & Ungdom, ni kan hjälpa oss att göra skillnad i Växjö genom Öster i Samhället som är samlingsnamnetnamnet på de projekt vi gör får att skapa ett socialt hållbart samhälle, eller till Arena & Event genom att förlägga era konferenser, kundmöten, personalfester och event på Myresjöhus Arena. Alla delar är lika viktiga för vår förening och våra partners är alltid en del av allt vi gör genom sitt partnerskap i Växjös anrika fotbollsförening Östers IF. 

Är ert företag ännu inte partner? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad ett partnerskap med Östers IF ger ert företag.

Andreas Skagerlind & Peter Alexander Eldon

Östers IF Försäljning & Marknad