Skolkortet 2018

Skolkortet är en del i vår viktiga satsning för barn och ungdomar i Växjö, Öster i Samhället. Vi vill att alla barn och ungdomar ska ha samma möjlighet att se och uppleva elitfotboll live på Myresjöhus Arena. Därför ger vi sedan 2015 alla barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor Skolkortet, som ger dem möjlighet att boka en fribiljett till alla Östers hemmamatcher 2018.

Skolkortet är ingen biljett. Biljett bokas på nedan länk, där förälder och syskon även kan köpa sin biljett och på så vis kunna sitta ihop på Familjeläktaren, onumrerad sittplats.

Gör såhär för att boka biljett med Skolkortet:

1. Klicka på länken nedan
  2. Välj match & klicka på Köp biljett
  3. Välj Skolkortet, välj antal och tryck på Lägg till
  4. Gå till kassan
  5. Logga in om du bokat biljett tidigare, är du ny användare fyll i dina kontaktuppgifter och välj sedan Betala
  6. Klart. Du kan välja att skriva ut den driekt från sidan, eller att hämta den som mobilbiljett. Du får också en bekräftelse skickad till den e-mail du angivit.
  7. Din biljett + skolkortet är tillsammans din entrebiljett till matchen på Myresjöhus Arena - Välkommen

Här bokar du din biljett