STOLPSKOTTET

Stolpskottet är vår halvtidstävling för alla Öster-fans som vill få chansen att vinna äran och ett presentkort i Öster-shopen.

En person får chansen varje match att i halvlek gå ner i spelargången för att i pausen träffa spelarna på vägen ut på planen. Inför publiken får tävlaren 3 försök att träffa stolpen, olika avstånd beroende på ålder för att alla ska ha samma chans. Alla från 5 år har möjlighet att delta. Varje träff ger 500 kr i Östershopen, lyckas man träffa alla tre skotten ger det jackpott. Jackpotten ökar vid varje missade träff vilket innebär att blir det ingen träff de 4 första matcherna är jackpotten match 5 värd 7 500 kr. Minsta vinst vid 3 träffar är 1 500 kr.

15 min innan paus kontaktar vi vinnaren på mobilnummer.

VIKITGT! Ny anmälan behövs till varje match. Anmäl er från och med 30 min innnan matchstart och avslutas 20 min efter matchstart.

Anmäl er här för chansen att delta i Stolpskottet.

3 försök att träffa stolpen – 500 kr per träff – Jackpott vid 3 träffar  - minst 1.500 kr