HITTA TILL MYRESJÖHUS ARENA

Vägbeskriving och parkering

Från Kalmar, Ronneby, Oskarshamn

När ni kommer till Växjö, fortsätt mot väg 25 (Halmstad). Efter ett tag kommer en avfart på höger sida mot "Mässan". Sväng av och följ skyltningen.

Från Halmstad, Borås, Jönköping

Fortsätt mot "Centrum", Värendsvallen och Myresjöhus Arena ligger på vänster sida i början på Storgatan. Följ skyltningen.

Från Malmö

Fortsätt på 23:an tills avfarten "Centrum" dyker upp (höger sida). Sväng av och följ beskrivningen ovan (Halmstad, Borås, Jönköping)

Från Järnvägsstationen/City

Utgå från Storgatan (gågata längst in i stan - vanlig väg längre västerut) och följ den västerut. Fortsätt gatan ut mot Väster och Komvux, passera Tommy Svenssons rondell och Västerport Köpcentrum. Vid slutet av gatan ligger Värendsvallen och Myresjöhus Arena. 15-20 minuters gångväg från centrum.

Notera att det går lokaltrafik-bussar till Myresjöhus Arena. Busslinje nr 3 hos Länstrafiken Kronoberg gör att du enkelt kan ta dig till arenan på matchdag.

Parkering

Parkering finns på flera platser på Arenastaden men blir snabbt fullt. Finns även mycket parkeringsplatser utanför Arenastaden vilket vi rekomenderar att ni parkera bilen där och gå några hundra meter till Myresjöhus Arena.

Vikitgt att ni kommer i god till innan matchstart.

Välkomna!