Hitta till Myresjöhus Arena

Vägbeskrivning och parkering

Från Kalmar, Ronneby, Oskarshamn
När ni kommer till Växjö, fortsätt mot väg 25 mot Halmstad. Efter ett tag kommer en avfart på höger sida mot Mässan. Sväng av och följ skyltningen.

Från Halmstad, Borås, Jönköping
Fortsätt mot Centrum. Värendsvallen och Myresjöhus Arena ligger på vänster sida i början av Storgatan. Följ skyltningen.

Från Malmö
Fortsätt på 23:an tills avfarten Centrum dyker upp på höger sida. Sväng av och följ beskrivningen ovan.

Från Järnvägsstationen/City
Utgå från Storgatan (gågata längst in i stan, vanlig väg längre västerut) och följ den västerut. Fortsätt gatan ut mot Väster, passera Tommy Svenssons rondell och Västerport Köpcentrum. Vid slutet av gatan ligger Värendsvallen och Myresjöhus Arena. 15-20 minuters gångväg från centrum. Notera att det går lokaltrafik-bussar till Myresjöhus Arena. Busslinje nr 3 hos Länstrafiken Kronoberg gör att du enkelt kan ta dig till arenan på matchdag.

Parkering
Parkering finns på flera platser på Arenastaden men de blir snabbt fulla. Det finns gott om parkeringsplatser utanför Arenastaden där vi rekomenderar att ni parkerar bilen och går återstående hundra meter till Myresjöhus Arena. Tänk på att komma i god till innan matchstart.

Välkommen!