Fotboll för alla-matchen

En gång per år får alla invånare i Kronoberg möjlighet att se elitfotboll live på Myresjöhus Arena.
Fotbollsfesten möjliggörs tack vare näringslivet och Östers partners som hjälper oss att öppna upp arenan, vilket förenar människor genom fotbollen.

Samhällsfond

Östers IF avsätter varje år en summa pengar för att hjälpa barn och ungdomar som av någon anledning behöver resurser och stöd för att utöva sin idrott. Målet är att alla barn och ungdomar i Östers IF ska ha samma möjligheter att idrotta. Vi har hjälpt många duktiga ungdomar att kunna fortsätta med sin dröm och kommer hjälpa många till.

Samarbeten

Utöver de projekt vi själva har stödjer vi en rad olika organisationer genom samarbeten tex Lekterapin och Barncancerfonden.

Skolkortet

Genom Skolkortet ges 11 000 barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor fri entré till Östers alla hemmamatcher.