BILJETTINFORMATION 2017

Priser lösbiljetter 2017

Gäller förköp (ebiljett) på ostersif.ebiljett.nu
(+20 kr matchdag i biljettservice, öppnar 2 timmar innan matchstart)

Vuxen – Sitt- och Familjeläktare 180 kronor. Stå 120 kronor.
Pensionär* – Sitt- och Familjeläktare 150 kronor. Stå 120 kronor.
Student** & Ungdom 13-19 år*** – Sitt- och Familjeläktare 120 kronor. Stå 80 kronor.
Barn 6-12 år**** – Sitt- och Familjeläktare 70 kronor. Stå 50 kronor.
Familjebiljett – Prisexempel: 2 vuxna och 3 barn tom 19år endast 360 kronor (72 kr/person).
Funktionshindrad inkl ledsaga – Sektion C2 150 kronor.
(Funktionshindrad betäller på mail till biljetter@ostersif.se eller på 0470-731200)

*Pensionär 65 år och äldre  **Student studentleg
***Ungdom 13-19 år (född 1998-2004)  ****Barn 6-12 år (född 2005-2011)
Fri entre barn 0-5 år (född 2012 eller senare) sitter i förälders knä. Ingen biljett behövs.

Fotboll och matpaket

• Östergatan VIP 595 kronor/match (säsongskort 150kr rabatt - ingår ej ny biljett). Matpaket** i restaurangens bästa plats med utsikt mot planen samt bästa sittplats med vadderad stol.
  • Östergatan MATCH 495 kronor per match (säsongskort 150kr rabatt - ingår ej ny biljett) – Matpaket** i restaurangen samt en av arenans bästa sittplatser.

**Matpaket - Buffe/hamburgaretallrik/caesarsallad inkl ett glas öl/vin/läsk samt kaffe/kaka.

Bokas endast via mail. Ange datum/match, antal personer, Östergatan VIP eller Östergatan MATCH samt om du har säsongskort (150kr rabatt - ingår ej matchbiljett). Vi återkommer med bokningsbekräftelse och mer information.

Priset är 50 kronor per person och biljetterna gäller till numrerad sittplats på sektion M3 eller onumrerad sittplats på Familjeläktaren (här sitter alla barn/ungdomar) se arenaskiss & priser.

OBS! Kontrollera matchdag och avsparkstid här på hemsidan
Antalet lagbiljetter är begränsat och det är ”först till kvarn” som gäller.

Så här bokar ni er lagbiljett 2016

Maila in er bokning till biljetter@ostersif.se & ange följande:
1: I ämnesraden: ”Lagbiljett - Ert förenings/skolas namn”
2: Vilken match ni vill gå på
3: Hur många personer ni är, fördelat ungdomar/ledare
4: Föreningen/Skolans namn
5: Lag/Klass
6: Ansvarig ledares namn, e-post och mobilnummer
7: Välj numrerad sittplats sektion M3 eller onumrerad sittplats Familjeläktaren (här sitter alla barn/ungdomar).
8: Ange även om ni vill betala och hämta biljetterna hos oss senast veckan innan match eller om ni vill att vi skickar biljetterna med faktura till er förening. Om ni vill ha biljetterna skickade så ange fullständig faktureringsadress till föreningen.

När vi fått in er beställning skickas en bokningsbekräftelse till er. Vid frågor vänligen kontakta biljetter@ostersif.se